Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

16/2/2013
Sunday, February 17, 2013 | 10:28 AM | 0 comments
Photobucket
Asalamualaikum&Good Morning. Hello! Dah berabuk  dah blog ni dah lama tak  membukanya so harini free singgah lah kejap nak cerita something :)
Act harini last fazrul kat sini, malam karang dia dah bertolak balik p.pinang balik Awhhh Alone lagi lah jadinya shasha , Sokay takpa biarpun jauh beribu batu engkau pergi akan ku tunggu kepulangan mu wahai sayangku , terpisah berapa lama pun aku masih disini setia menunggu mu insyaAllah. Anyway terima kasih sayang untuk cuti kali ni kita banyak spend masa sama sama, terima kasih sangat :)

Pesanan saya untk awak, jaga diri baik baik kat sana sebab awak jauh dari family awak dan jauh dari saya, jaga solat awak. jaga kesihatan awak, jaga hati awak. Dan saya disini juga bergitu. Saya takda yang lain selain awak, saya takkan permainan perasaan awk jadi saya harap awak pun bergitu. Dah besarkan? Mesti kita boleh fikir fasal masa depan kita :)

Hanya gambar yang menemani saya  saat awak jauh dari saya,  hanya gambar menjadi pengubat rindu antara kita  :)
Takecare sayang. Kalau ada jodoh&rezeki insyaAllah kita jumpa lagi. Sincerly your  future wife: Shasha :)


Old things | New things