Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Aku berharap semoga dia adalah jodohku...
Saturday, March 16, 2013 | 3:42 PM | 0 comments
Photobucket

Ya Allah kenapa aku ni  cepat sangat terasa, kenapa cepat tersentuh sangat, Kenapa dengan hati ni. Kalau fazrul cakap kalau kita takda jodoh nanti........ phew rasa sebak gila, rasa macam nak pergi jeh dari johor ni taknak lagi duduk sini seandainya dia bukan milik aku lagi, Aku taktahu kenapa, aku terlalu sayangkan fazrul, aku sensitip sngt kalau dia cakap pasal jodoh ni semua, I dont know why :(  Cukuplh aku dah hilang orng yng aku sayang dahulu, cukuplh aku dah cuba lupakan segalanya-galanya cerita dahulu, bukan senang weh, sakit tanggung semua tu. Kalau aku pandai jadi perempuan yang pandai game lelaki ni aku nak juga try game lelaki, tapi aku tak pandai, aku cepat kesian, aku cepat sayang, aku selalu hargai orang. Aku tk pandai nak buat jahat dngn orang. Sebab aku ada Allah, aku percaya dia yang akan balas segala perbuatan orng yng cuba khianati aku. Aku percaya selagi aku ada Allah swt selagi tu  aku masih ada segalanya.

16/2/2013
Sunday, February 17, 2013 | 10:28 AM | 0 comments
Photobucket
Asalamualaikum&Good Morning. Hello! Dah berabuk  dah blog ni dah lama tak  membukanya so harini free singgah lah kejap nak cerita something :)
Act harini last fazrul kat sini, malam karang dia dah bertolak balik p.pinang balik Awhhh Alone lagi lah jadinya shasha , Sokay takpa biarpun jauh beribu batu engkau pergi akan ku tunggu kepulangan mu wahai sayangku , terpisah berapa lama pun aku masih disini setia menunggu mu insyaAllah. Anyway terima kasih sayang untuk cuti kali ni kita banyak spend masa sama sama, terima kasih sangat :)

Pesanan saya untk awak, jaga diri baik baik kat sana sebab awak jauh dari family awak dan jauh dari saya, jaga solat awak. jaga kesihatan awak, jaga hati awak. Dan saya disini juga bergitu. Saya takda yang lain selain awak, saya takkan permainan perasaan awk jadi saya harap awak pun bergitu. Dah besarkan? Mesti kita boleh fikir fasal masa depan kita :)

Hanya gambar yang menemani saya  saat awak jauh dari saya,  hanya gambar menjadi pengubat rindu antara kita  :)
Takecare sayang. Kalau ada jodoh&rezeki insyaAllah kita jumpa lagi. Sincerly your  future wife: Shasha :)

Friday, January 11, 2013 | 4:49 PM | 0 comments
Photobucket
Sudah 11 hari aku melalui tahun 2013 ni nampaknya  semakin busy, Bak kata cikgu cikgu form 4 this is not your honeymoon year, so please be focus in class :) Aku dulu ingat lepas F3 boleh lah rehat setahun then 2014 baru strungle untk SPM rupanya tidak, i must strungle form now. InshaAllah i can :)
Before this ada zata dalam class so bolehlah gurau , buat lawak , macam macamlah now i got a new  friend so kenalah biasakan diri :) I have new best friend is Izzah Shasha haha so bila panggil shasha dua dua mesti pandang haha , She caring and pretty. And All my classmate so sprothing and saling berkejasama. The moment bila chinese student says We proud with you shasha because even u have a lot of work u still can give your checky smile Haha seriusly aku memang suka senyum lah , tulah tak kenal makan tak cinta , so bila dah kenal baru tahu :) 


Old things