Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Friday, January 11, 2013 | 4:49 PM | 0 comments
Photobucket
Sudah 11 hari aku melalui tahun 2013 ni nampaknya  semakin busy, Bak kata cikgu cikgu form 4 this is not your honeymoon year, so please be focus in class :) Aku dulu ingat lepas F3 boleh lah rehat setahun then 2014 baru strungle untk SPM rupanya tidak, i must strungle form now. InshaAllah i can :)
Before this ada zata dalam class so bolehlah gurau , buat lawak , macam macamlah now i got a new  friend so kenalah biasakan diri :) I have new best friend is Izzah Shasha haha so bila panggil shasha dua dua mesti pandang haha , She caring and pretty. And All my classmate so sprothing and saling berkejasama. The moment bila chinese student says We proud with you shasha because even u have a lot of work u still can give your checky smile Haha seriusly aku memang suka senyum lah , tulah tak kenal makan tak cinta , so bila dah kenal baru tahu :) 


Old things | New things