Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Sunday, December 23, 2012 | 12:44 PM | 0 comments
Photobucket
what happen with you shasha? Im sorry Ama and Gina.....
Ama bukan aku tak sudi nak dengar suara kau lagi, bila aku angkat telefon dengar suara kau Ya Allah air mata aku terus mengalir ama sebab tu suara aku kurang jelas tadi , IM SO SORRY. And tiba tiba gina msg *Shasha sayang , are you okay baby? Me*No , missyou. Gina*big hug* im here baby, here my shoulder , me miss you a lot , stay strong baby baby aku semua kuat power puffgirl. Me*Tak kuat pun, tapi walau macam mana pun aku tetap kena kuatkan semangat, Gina*Kenapa ni sayang? share with me, Kuat aku tahu kau kuat gila nampak je kurus tapi hati gemuk , Aku tahu! After that i never reply you msg , im sorry , aku tak tahu nak cakap apa dah , Fahamlah aku , Harini jeh, Aku rindu korang juga, But Aku tengah sedih , angkat panggilan korang pun buang keridit korang je bila korang tanya aku tak jawab sbb aku sedih. Understand me please.


Old things | New things