Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Tuesday, June 5, 2012 | 9:40 AM | 0 comments
Photobucket

Orang lain lihat saya tabah , hadapi apa yang saya alami bersama awak , tapi dieorang tak tahu  susahnya , peritnya kita tanggung semua tu . Awak saya mohon tolong buang sikap panas baran awak buang sikit pun jadilah , Awak cakap kita asyik bergaduh? Saya tak mintak pun untuk bergaduh tapi ia dah nak terjadi takkan saya nak merungut , awak kena ingat itu ujian yang allah beri pada kita , apa salahnya kita cakap cara baik , tak perlu tinggikan suara dekat saya , saya perempuan , hati saya mudah menangis . Saya cuba tahan perasaan ingin check phone awak setiap kali kita jumpe sebab saya tahu kalau setiap kali saya bukak inbox pasti saya akan nampak awak banyak meseage dengan perempuan lain even kawan awak , saya pun kekadang rasa macam jeleouse baca meseage awak dengan kawan perempuan awak tapi saya fikir malas untuk bergaduh that why saya malas nak check . Awak dah besarkan fazrul? awak fikirlah macam mana untuk awak jadi adil . Kalau awak semunya boleh , kalau saya mesti ada jeh tak kena . saya tahu awak sayang saya sebab tuh awak jaga saya betul betul tapi awak kena ingat saya ada perasaan saya ingin keadilan! Saya ingat lagi masa dalam kereta  , awak cakap saya ni lain daripada ex gf awak sebelum ni , yea saya memang lain dari yang lain , sebab saya sayang awak , see hari ni kita genap 7 bulan kita sanggup pertahankan relationship ni sama sama , tapi saya lihat awak mudah mengalah selalu sangat give up , patutnya awak yang pujuk saya bagi saya kekuatan tapi saya lihat setiap kali gaduh saya yang akan mintak maaf even tu kekadang salah awak dan call pujuk awak , mesej awak semua . Saya abaikan hati saya asal kan saya nak kita happy . Sayang tolonglah faham saya , saya mohon :(




Old things | New things