Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Monday, June 25, 2012 | 4:01 PM | 0 comments
Photobucket

My friend say * Shasha yang kiteorang kenal kuat kan , tak boleh buat muka sedih jehh  , mana pergi  senyum manis kau  , mane pergi  perangai manja kau , mana pergi sikap periang kau . Kau kalau sakit pun sanggup datang sekolah , maknanya kau kuat , jangan sebab lelaki kau jadi macam ni shaa , kalau dia sayang kau mestu dia datang cari kau . * (Ya Allah awesome sangat classmate aku , semuanya baik , tak kira cina , melayu , india semua ambil berat pasal aku , Terima kasih Allah kurnia aku sahabat seperti mereka .

mungkin aku terlalu menyayangi
semua yang ada padamu
kerana kamu membuatku bererti
hinggaku tak dapat menjauh

dalam setiap langkahku
kuingin kau disini
hingga akhir usiaku kau tetap
menjadi yang terbaik untuk diriku .
 



Your love : Ezra Ariesha Yusri :*


Old things | New things