Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Friday, May 11, 2012 | 11:59 PM | 0 comments
Photobucket

Ya Allah redha kan aku , meskipun aku sayang sangat phone comel pink ni  , dia dah hilang  :(
Sangat tak sangka , Maaaa , shasha sayang sngt phone pink comel ni , Lepas ni dah tk boleh nk  dngr rakaman suara adik hani yng  shasha safe dlm phone ni , tk boleh nak baca msj msj yang fazrul pernah janji dngn shasha semua . Ya Allah i need  new phone touch screen .

Perbualan dengan maktok .

Maktok : Kenyang dah?
Me : Dah kenyang dah *then terus naik atas mandi then turun bwh tngk tb*
Maktok : Internet tk tutup tuh , awk kan tk onl , tutuplah suis wifi .
Me : *pergi tutup suis Wifi .
Maktok : Kenapa guna phone warna putih ni?
Me : Phone shasha hilanggggggggggggg :(
Maktok : Mcm mane boleh hilang ni , tadi kata pergi mcd , tkkn ada orng nk curi masa awak tngh mkn .
Me : Bukanlah tadi pergi tesco nk top up thennn balalalalala . .
Maktok : Lain kali phone letak dekat kocek .
Me : Maktok shasha sedih lahhh phone pink hilang .
Maktok : Dah exam buat betul betul nanti beli yang lain .
Me : Taknak , nk yng mcm tuh juga :(
Maktok : Dah hilang kan nk buat mcm mana .
Me : Nk beli yng mcm tuh juga .
Maktok : Esk papa balik bgthu .
Me ; *Buat muka sngt sedih *

Perbualan dengan mama .

Me : Mama shaa nak cakap ni .
Mama : Apa dia?
Me : Phone comel pink shasha hilangg maaa , Sedih sngt :(
Mama : Mcm mane boleh hilang ?
Me : Tadi pergi tesco jup nk top up then blalalalalalalalala
Mama : Lain kali hati hati , kan dah hilang * Dngn nada tinggi .
Me : Jngnlh mrh , shasha pun tk sangka .
Mama : Bkn mrh , mama cuma ingtkn , Dah guna jeh phone buruk tuh dulu .
Me : Taknakkkk shasha nak phone pinkk tuh juga .
Mama : Nanti ada rezeki suruh papa beli phone Blackberry tapi kalau hilang lagi tk tahulah nk kata apa .
Me : Betul ni maa?
Mama : Yee tapi mid year exam buat betul betul .
Me : Insyallah pray for me :)

Alhamdulilah , Thanks mama . SAYANG MAMA SANGAT SANGAT :*






Old things | New things