Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Friday, April 20, 2012 | 2:22 PM | 0 comments
Photobucket
Assalamualaikum , Maaf saya dah jarang mengupdate blog ni , saya kekurangan masa :)

Dear Mohamad Fazrul Ismail , Thankyousomuch for being my sweetheart from 5.11.2011 , saya sayang awak sangat-sangat , Awak selalu yang faham saya , selalu mengalah dengan saya . Yea kalau nak ikut kan saya mengaku saya memang kuat cemburu sebenarnya , suka merajuk , mengada - ngada , cerewet semuanya lah tapi awak tetap sabar *Kenyit  mata* Awak pandai pujuk saya , pandai amik hati saya . Cumaaa , saya macam ni sebab saya terlalu sayangkan awak ..... saya taknak benda yang saya lalui dahulu berulang lagi , awak faham kan maksud saya sayang? Sekarang takda apa yang saya boleh kata kan , awak cukup buat saya gembira . Sayang saya harap sangat kita dapat kekal , walaupun awak bukan cinta pertama saya , tapi saya harap biarlah awak jadi cinta terakhir saya . Thanks sangat sangat sebab selalu buat saya ketawa  even benda tuh kurang lawak saya tetap nak ter ketawa sebab orang yang saya sayang cuba ceria kan hari hari saya .

Okay betulkan tempat duduk masing masing , dengar ni saya nak cakap Ehem ehem *Gedikk ahh shaaa ni:P* Saya .............. saya tak perduli apa orang nak kata , saya tak peduli siapa dia dulu , saya tak peduli kalau kawan saya nak cakap macam macam pasal dia , Saya sayang dia :) Saya beranikan diri unutk buka hati saya unutk dia , sebab saya rasa patut , Tolong faham , faham saya . Jngn salahkan saya lagi kerana dulu saya jadi seorang perempuan yang terlalu ikhlas menyayangi seseorang , Okay mungkin saya bodoh kerana terlalu jujur . Mungkin dulu saya tak kuat senang cakap Lemah , Hoiiiiiiiiiii . Orang kata , tak baik sedih lama lama , Kita kena bangkit , Okay saya bahagia sekarang dengan kehidupan saya , Tolong jangan ada lagi perempuan yang sundal dekat luar sana cuba rosak kan relation saya dengan orang yng saya sayang lagi , Saya tak sanggup nak melihat jika benda itu terjadi lagi , *Ayat gua Phewwww :)  Orang cakap shasha You comel ahhh untunglah sapa dapat you , Baik sangat , Manja lagi .  Kay jngn pandang rupa parasa saya , saya hanya gadis biasa malah mempunyai kelemahan .

Saya cuma harap orang yang saya sayang mampu faham saya , saya sangat berharap dan saya tahu awak boleh buat saya bahagia ,
Terima kasih untuk segalanya , Terima kasih kerana selalu bagi saya nasihat , Saya sayang awak sangat-sangat . Pedulikan apa orang nak kata yang penting kita bahagia selamanya <3

Saya sayang dah cintakan awak MOHAMAD FAZRUL *Tutup Muka :*

                                                                                                                                    


                                                                                                                       TRULY : Ezra Arisha Yusri :)




Old things | New things