Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code hereSkin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Ini mungkin yang terakhir !
Sunday, February 5, 2012 | 10:51 AM | 0 comments
Photobucket
Mungkin ini ikhtiar terakhir saya , mungkin ini jalan yang saya akan lakukan  , malam tadi saya  dah buat hati saya sakit  dan saya dah buat air mata mengalir tanpa henti , bukan sengaja tapi saya tak tahan saya rindu dia tapi dia buat saya macam tuh . Saya hanya meminta doa dari yang maha kuasa agar semua kembali elok seperti sedia kala . Allah swt sentiasa ada untuk umatnya yang memerlukan kekuatan .

Betul ke apa yang saya cuba lakukan ini? Tapi saya janji saya takkan tinggalkan awak fazrul , TAK MUNGKIN! dan  TAKKAN TINGGALKAN AWAK !!! Tapi mampu ke kita teruskan hubungan ini andai kata hati awak akan berubah , berubah untuk perempuan lain bukan lagi untuk ezra arisha . Saya redha , saya takkan halang awak , saya takkan paksa untuk orng menyayangi diri saya , saya takkan paksa awak untuk hargai saya , saya takkan paksa untuk awak jaga saya , saya takkan paksa awk untuk ambil berat fasal diri saya . Saya cuma mengharap agar awk bukan  orng yang sempurna dimata orng lain , tapi cukup sempurna dimata saya , biarlah awak yang terakhir untuk saya , biarlah awak yang halal untuk saya , biarlah awak takdir dah jodoh yang allah berikan untuk saya. Yang berada didalam hati saya sekarang awak , dan tk semestinya abadi selamanya mungkin awak akan ada yang lain dan mungkin awk tetap setia dngn saya ,kuasa allah swt tiada siapa yang tahu (:

Harini 5.2.2012 genap kita 3 bulan , macam macam perkara kita telah lalui , macam macam masalah kita telah harungi , hingga kini kita masih bersama pertahankan semua ni , Saya dah kenal siapa awak fazrul cukup kenal , Bau minyak wangi awak pun saya dah tahu , dari ciuman awak dan pelukkan saya tahu apa yang tersimpan dlm kotak kecil hati awak . Terima kasih sebab ikhlas menyayangi diri saya . 


Old things | New things