Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Thursday, February 2, 2012 | 4:10 PM | 0 comments
Photobucket
Dear fazrul , I just missyou , missyou fucking much , maaf kalau saya busy sekarang and kita kekadang text kejap kejap je  masing masing busy kan , Tkpe ni semua demi masa depan kita , I harap you kuat , i tetap sayang you even kekadang kita text sekejap sekejap, kekadang i letih sangat dengan homewrok berlambak ada sukan lagi sampai i rasa mcm nak nanges sebab i penat , kekadang i rasa macam nak nagis bila baca text i dengan you sebab i balas banyak yang pendek pendek kan? I harap u faham yang i kekadang penat tambah dengan i rindu you lagi tuh buat i makin tak kuat kadang kadang , Tapi i cukup hormat you sebab you cukup kuat sayang , you tidur lambat sebab nak siapkan agsiment , you penat macam mane pon you tk pernah abaikan i , you tetap layan i , tetap buat i ketawa bila on call dengan you , TERIMA KASIH SAYANG , I CUKUP BERTERIMA KASIH DENGAN APA YANG YOU CUBA BUAT UNTUK BUAT I BAHAGIA , I cuma nak you tahu yang i love u , i love u , i love u , i cinta u , i cinta u , i cinta u , Jaga diri missyou :/


Old things | New things