Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

:)
Thursday, February 9, 2012 | 3:57 PM | 0 comments
Photobucket
Awak awak semua , dah tahu dia dah ada BF/GF tak perlulah mengatalkan? Eh come on lah respect lah each other sikit . Tak malu ape rosak kan hubungan orang? One day kau kena juga benda jahat ni sebab kau buat orang tak bahagia dngn kehidupan dia .

Ramai mengatakan orang yang suka merosakakn relation orang tk kemana pun , Ia seperti iblis kerana susah nak melihat orang lain lebih bahagia dari dia , iri hati tak bawak ke mane pun , ia buat seseorang tuh terseksa mungkin .

Dan harini saya belajar serba sedikit fasal kahwin di sekolah , Masa geografi cikgu cakap dah khawin nanti kena rancang nak buat anak berape , rancang nak duduk mane tuh semua tuh then * saya dngr terus gelak kuat* Masa agama pun sama kena belajar jadi isteri yang solehah , dengar kata laki bila dah kahwin nanti then apa laki mintak semua kena turutkan then then * budak lelaki menganjing dia kata "shasha dngr tuh pesan ustazah , saya hanya mampu tersenyum" Masa science belajar macam mana baby boleh terjadi , alahai benda tuh masa sekolah agama dulu dah belajar ni ulang lagi sumpah geli dngr bdk lelaki memang suka cikgu ulang bnyk kali , Excited agaknya nak kawin , dieorang kata kalau dah tahu senang nk ajar bakal isteri * Kay me angkat kening dan ketawa tanpa henti masa dngr dieorang ckp mcm tuh* Boyyssss u ingat girl tk tahu ke bab tuh semua , dah lama dah tahu hahaha :) 





Old things | New things