Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Wednesday, January 4, 2012 | 5:57 PM | 0 comments
Photobucket
WELCOM BACK TO SCHOOL HAHA xD
 Okay nak story sikit ni About first Day school , First sampai school terus duduk dalam barisan then mcm biasalah salam salam besties besties kesayangan then duduk terus bergosip haha , Biasalah rutin harian kami :) Okay first day dah banyak homework , cikgu jangan seksa kiteorang lah , rileks lah awal bulan lagi ni hewhew :3 Okay cikgu sebut nama aku sebab nama aku tersenarai dalam pelajar yang sekolah target 8A , woaahhh cikgu saya tak janji k? saya target 6A jee :( 


Old things | New things