Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Friday, January 13, 2012 | 4:41 PM | 0 comments
Photobucket
Terima kasih pengetua smk taman megah ria encik nordin , Puan puspa and cikgu cikgu yang mengajar saya pada tahun ini kerana mengadakan kelas tambahan haru SABTU ,. eee saya suka gila ni nampak tak? Thanks puan puspa bagi ceramah dekat student kelas 3 Arif , saya tahu harapan sekolah target 29 orang straight A for PMR 2012 , terima kasih korban kan masa cikgu cikgu untuk mengadakan kelas tambahan untuk pelajar 3 Arif , Even berat hati saya nak datang , Syukur alhamdulilah saya dah fikir itu semua demi masa depan saya , saya akan datang cikgu Hingga bulan 9 demi sekola and demi masa depan saya !

Okay tadi balik sekolah mandi , makan then masuk bilik terus tidur sebab merajuk dengan mama and papa :(
Bagun tidur turun bawak bukak ice box amik ais krim magnum terus makan duduk depan tb dngn muka bad mood wa tuh haha , Then tetibe papa ckp mcm ni
 
papa :shasha tadi cikgu awak call papa
me :ha? yejee , dia nak apa call
papa :Dia ckp esk ada class tambahan
me : k dah tahu
papa :Knp cikgu sampai nk call papa
me :sbb cikgu ambil berat dekat student kelas A
papa :Ohh , Knp muka masam je ni?
me : *diam je mcm tk tahu kan anak dia merajuk ,

Then tibe tibe mama pulak tanya

mama :sorry mama tk amik awk dekat sch tadi , mama kelua pergi bank
me :Dalah shasha kan dah pesan pagiu tadi :(
mama :mama terlupa
me :mama tahu tak shasha penat jalan kaki balik sch even dkt pon , Cuaca dalah panas
mama :mama suruh naik van awak tknk
me :What? naik van , bnyk kali dah shasha ckp , shasha tk suka naik van dalah ramai penuh , Busuk!
mama :Ye mama tahu ramai , penuh and ada india kan sbb tuh awak kata busuk , Abis tuh awak nk naik apa
me :Nak mama amik! tapi tadi mama cuti knp tk amik shashaaaa!
mama :kan mama ckp mama pergi bank then belikan awak ais krim
me : .....#Diam terus malas nk jawab :(

Harini hari badmood saya , First sebab kelas tambahan hari satu , Second sebab mama tak amik tadi !
 KAYYY SAKITHATI !



Old things | New things