Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Miss them
Thursday, January 26, 2012 | 10:51 AM | 0 comments
Photobucket
ERRYN , EYAA , ELYS , AZREEN , SHASHA RINDU  DEKAT KORANG SANGAT SANGAT , SORRY  THIS YEAR SHASHA BUSY FOR PMR , AND MY PAPA TAK BAGI KELUAR MCM DULU LAGI , INSYALLAH LEPAS PMR KITA LEPAK SAMA SAMA MCM DULU OKAY? JANGAN CAKAP SHASHA SOMBUNG , BUKAN SHASHA TAK NAK KELUA HANG DNGN KORANG TAPI MY PAPA CAKAP THIS YEAR PMR SO DIA TK BAGI KELUA SELALU , HOPE UNDERSTAND , I NEVER FORGET YOU MY GIRLFRIEND .
Eyaa shasha rindu nak peluk eyaa , shasha rindu nk on call dngn eyaa ,  sorry shasha tk pernah lupa eya pun shasha busy skrng , nanti shasha free kita keluar sama sama mcm dulu okay? jangan gaduh dengan bf kesayangan awk lagi okay biarlah lelaki buat kita mcm mane sekali pun , ingat biar allah yang membalasnya , shasha suka tngk eyaa , awk sangat kuat sayang , kuat untuk mempertahankan orang yang awak sayang , sekarang semuanya dah kembali okay kan? Hope eya bahagia dngn dia selamanya .
Elys Mayotte
Elys missyoumoree , sorry tk dapat dtg wedding kakak awak harituh cause shasha balik BP rumah papa , rindu nak  lepak dngn dia ni , kita sama sama busy tahun ni nk pmr kan so good luck tau , Act shasha tk sombung pon , stop ckp shasha sombung ! imissyou
Azreen  rindu gilaaaa dekat dia ni , rindu nak tngk wayang sama sama , rindu nak kelau berdua  , rindu nak tngk dia buat muka comel , Now masing masing busy dngn pmr kan so wish you goodluck , semoga berjaya . kita tahu awk rindu kan nak kelua dngn kita tngk wayang sama sama , tngk wayang berdua jee , sweet kan? makan kongsi kongsi aww so sweet , lepak hutan bndr , amik gmbr sama sama , err kita kembar tak seiras , dah angap dia ni macam adik beradik sebab kiteorang selalu kelua berdua even duduk jauh dia tetap dkt di hati aku , Rindu sangat dekat diaaa ni ! 
Erryn sorry shasha dah jarang text and so sorry jarang replay text erryn , i know you miss me  ,  kita pun rindu awk sangat erryn , rindu nak cium pipi dia setiap kali jumpe , rindu nak jalan pimpin tangan dengan dia , rindu nak dngr dia ketawe , rindu nk dngr dia jerit sebab dia tk suka lelaki mendekati dia ,  rindu nk lepak hutan bandar dngn dia .

MISSYOUSOMUCH BABY , TAKECARE :*



Old things | New things