Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Friday, January 6, 2012 | 2:34 PM | 0 comments
Photobucket
Fazrul sekarang dah gengstar kan dengan gf dia  , AKU KAU hahahaxD Tkpe sayang aku kau aku kau pon , I tetap sayang you selamanya , Nobody can change you in my mine , Kecuali dengan takdir dah izin Allah saja , Okay nak cakap ni , Sayang dengar ni , dengar tau i cakap slow slow dekat telinga you so dngr bebetul #SAYARINDUAWAKSANGATSANGATCEPATLAHBALIK :"(#

Okay ni nak cerita fasal dekat sekolah pulak , Nak cakap sorry sangat sangat dekak member member form 4 kita tuh , Maaf yee shaa busy skrng nak focus for pmr , Harap faham eh bila shaa tk tegur dekat sekolah tuh bukan tknk tegur , Faham faham jela kan bila dah tegur mesti Huhahuhahuha , so shaa kena kurangkan huhahuhahua tuh maklumlah kita nak PMR hhehehee :) Insyallah lepas PMR kita boleh lepak sesama lagi mcm dulu , To Adik adik form 2 sorry tau dah tegur korang kacau kacau korang hahahaxD Maklumlah waktu rehat kita mana sama lagi kan , Dieorang ckp rindu nak tngk shasha senyum dia kata comel hewhewhew :3 Apaapa pun jaga diri ye kawan kawan , Doakan kejayaan shasha and shasha tak pernah sombung pon cuma busy sedikit dengan study for my PMR , Masa terluang pon saya habiskan untk my layan family and Bf kita jeh tuh pon kejap kejap , Sian bf kita , sayang sbr eh? awk belajar saya pon belajar , ni semua demi masa depan kita and untk kebaikan kita :*


Old things | New things