Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

:")
Wednesday, January 25, 2012 | 9:10 AM | 0 comments
Photobucket
Ubat ? Errr -,-
Aku penat lah asyik nk makan ubat . ya allah kuatkanlah badan aku ni , naik cuti sekolah ni dah start latihan rumah sukan  kalau anti body aku tak kuat mcm mane nak lari , mcm mane nak lompat  , mcm mane nk berlatih netball , mcm mane nk berlatih main bola tampar , Kenapa selsema ni kejap dtg kejap pergi , Awk pergi terus boleh tk? Jngn dtg dtg lagi saya lemah lah kalau awak dtg , Sbb saya susah nak bernafas :/
Papa cakap this year takpayah masok sukan , coral speaking and what else , but name aku asyik naik kena masok itu ini jeh err fade up , bila cakap dengan cikgu parent saya tk bagi , dieorang jawab takpe nanti saya call papa awk . Sabar jee dengan cikgu kan macam tkda orang lain kat sekolah tuh yang boleh bersukan yang boleh bercoral speaking tuh semua . 
BOLA TAMPAR :)
CIKGU SAYA TAK PANDAI MAIN BOLA TAMPAR , SUMPAH SAYA TAK PANDAI TAPI MCM MANE NAMA SAYA ADA DALAM LIST BDK BDK BOLA TAMPAR , saya taknak join bola tampar pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeee!



Old things | New things