Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Monday, December 5, 2011 | 3:02 PM | 0 comments
Photobucket
Sayang why setiap malam if nak tidur mesti i fikir fasal you , Then air mata i mesti mengalir , seriusly i cakap i tkpernah macam ni ,I couple dengan u jeh i rasa sayang dekat u tuh tersangat sangat sampai nak tidur pun air mata boleh kelua , what wrong with me :/ Maybee iloveyousomuch dear, Skrng kalau tidur je , tak sah pukul 3 mesti tersedar then terus check phone ade text or orng call ke , then sempat tengok gmbr u dekat phone i kejap , then baru i tidur dengan lena semula , And i selalu rasa rindu dekat you , why yaa ? I selalu ckp dekat gna "wyeh aku rindu fazrul" She said guna masa yang ada ni untk buat u happy , Yeah i akan buat u happy sayang . U know what  Couple dengan you , banyak ajar i erti sabar , i hilang kan ego i yang dulu untk u , I belajar macm macm cause i want to be the best for you , Insyallah :) 


Old things | New things