Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Monday, December 19, 2011 | 12:08 PM | 0 comments
Photobucket
RESULT PMR 2011
Okay tak lama lagi result PMR akan kelua , tak silap 22 Haribulan ni , kepada kawan kawan aku yang amik pmr tahun ni , harap banyak banyak berdoa kay ? Hope korang dapat good result , Kepada regina , izyan , amalina , amiera , and erryn , shasha doa kan semoga dapat result yang gempak kay ? Biar parent korang bangga dengan korang , To regina : hello baby ! kau cakap kalau result kau okay kau nak belanja aku makan kan , wait and see hope kau dapat result yang cemerlang , dapatlah aku makan free kan mwhehe , tium sikit BIG MUAHHH :*

PMR 2012 WAS COMING TO ME !
WHAT ! WHAT ! PMR ? yess pmr shasha , wake up , ingat tahun depan awak dah nak PMR , serius cepat betul masa berlalu , makin tua lah nampaknya aku kan , haha :) Okay apa apa pun aku sorang je tercicir belum amik PMR kan ? To lah mama and papa proses lmbt sngt hikhik . bestlah regina , amalina , izyan and miera , tahun depan korang dah boleh honeymoon :) INGAT JNGN NK HONEYMOON SANGAT SPM belum lepas cik kak sayang , Korang tolong doakan aku kay , serius aku takut nak amik PMR , aku perlukan sokongan biar hati aku kuat , dahlah aku jauh dari fazrul , banyak yang perlu aku fikir , Tape shasha you mesti kena kuat ! Now yang tengah bermain difikiran aku adalah TAHUN DEPAN KALAU BOLEH TAK NAK DUDUK KELAS FIRST , serius mesti aku penat punya , kelas tambahan dia banyak , homework memang ah banyak kan , Cukup lah dari umur aku 7 tahun hingga 13 tahun aku duduk kelas first , serius memang banyak persainggan dalam kelas , silap langkah je memang result down then kena turun kelas bawah , Fuhh memang malu lah kan , Tapi Alhamdulilah aku berlum pernah drop , shasha takkan buat mama dengan papa kecewa , itu janji shasha :) Fazrul you jangan buat i heart tau tahun depan , i nk pmr , so kita sama sama jaga hubungan ni kay , i tknk gaduh gaduh , serabut tau , you tahu kan hati i mcm mane , harap Faham ye sayang :)


Old things | New things