Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Saturday, December 3, 2011 | 3:05 PM | 0 comments
Photobucket
Kawan sampai mati 
Hi comel tak saya main gitar , imiss this moment
With regian tan , MY BABY
Time bukak puasa dekat sekolah :)

OKAY MALAS NK MASUK KAN BANYAK BANYAK ini pun cukup kan , myeh sini dengar cerite saya :)
To All my school friend missyousodamfuckingmuch , hello girl i nk bgthu aku sayang korang tau terutaman sekali nur regina tan :) Awak lain lain jangan kecikhati pulak ya , bukan maksud tk sayang korang , aku sayang semua , but iloveyou regina more because she kan understand me , susah senang kite bersama , problem kite kongsi bersama kan ? Okay act tahun 2011 ni sungguh bermakna bagi aku , sebab korang kan nak tinggal kan aku kat sekolah megah ria tuh sorang sorang kan huh shit baby boring leww jawabnyaa , nk bergosip dngn sape ? nk ketawa kuat kuat dngn sape ? nk tngk pagi pagi member member kite badmood dngn sape ? tinggal aku sorang maybee lah kot , tapi kalau tk jadi pindah alhamdulilah lah kan boleh korang teman kan aku PMR tahun depan ceh hahaha , Aku sorang je tercicir , korang semua tahun ni dah lepas pmr , hope dapat result gempak okay ?  Eh banyak kan kenangan kite ? salah satunya ponteng kawad haha , then time buka puasa dekat sekola lepak belakang surau photoshot gile gile haha orang sembayang terawih kite lepak belakang surau haha jadi budak jahat sekali sekale kan comel :D then time sukan tahunan korang bagi aku semangat time nk lari cause hujan kan so i takut lah if kalah sebab lecak kan wee tapi menang alhamdulilah :) Banyak kenangan kite bersama yang aku susah nk lupakan , kenangan terindah bersama korang , Aku nk ingat kan korang , Jaga diri baik baik if kite dah tak 1 sekolah lagi , jaga bf awak elok elok tau , takmahu gaduh gaduh , nanti nangis aku dah tk boleh nk tolong pujukkan , jngn nk berskandle sngt taubat haha . LASTWORD Iloveyou my friend :*


Old things | New things