Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Tuesday, December 13, 2011 | 9:58 AM | 0 comments
Photobucket
Hujan bawak air mata ku yang mengalir membasuh luka ku , Agar dia tahu ku tersiksa tanpa cinta dia dihatiku :(

Fazrul , airmata i mudah sangat mengalir sebab you , i tk pernah macam ni tau , i couple dengan you je asyik nak nanges , mungkin sebab i rendah kan ego i untuk you , I sayang u sangat sangat , kenape late ni you layan i macam ni ? Tolong lah jangan buat i macam ni , you sedar tak tinggal berape hari je you ada dekat sini , biar lah saat saat terakhir ni berakhir dengan kegembiraan , i pasti bila you dah berjauhan dngn i pasti i akan selalu nangis sebab i rindukan you and selalu risau kan you , And untuk pengetahuan awak , kita onl bukan mengedik , serious i tk mengedik , i selalu ingat you , dekat fb if ada lelaki coment dia just my friend or abg angkat , tkdepun skandle skandle ni semua , i bukan perempuan yang suka berskandle ni semua . Kita dah besarkan , boleh fikir nak buat ape ni semua , i tknk curang dngn you , itu janji i ! and i hope you to , i tknk dngr you ada skandle , if sekali i dngr dari mulut orang , sorry to say fazrul good bye yeah :) i tknk jadi perempuan simpanan tapi i nak jadi yang selamanya untk you and i nak jadi yang halal untuk you , bukan unutk di permainkan . 


Old things | New things