Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Tuesday, December 6, 2011 | 6:05 PM | 0 comments
Photobucket

FUCK MY FEELING TODAY ! :( 
why hari ni kelua tngk movie macam tkde feel rasa soronok , selalu kalau kelua mesti  aku akn ketawe jee dengan member member but why today i feel like want to crying , bila dalam movie aku diam je , jeleouse tngk gna and azizul yang berada di sebelah aku , wyehhhhh ! dorang sweet gilaa , mcm nk nanges tngk cause imissyou somuchdam FAZRUL :(  sayang you tahu tk cerite banyak makna , i nak u tngk tau , cerite to banyak makna , and membuatkan air mata i mengalir ,  sayang i rasa harini kelua mcm no function , boring gilaa sebab you tkde , mcm nk nangis tngk gna and azizul , dieorang pimpin tangan , peluk err mcm mcm lah , I just nk you tahu i rindu you sangatsangat sebab tuh i rasa nk nangis bila tngk dieorang bermanja , maafsayang , i perlukan you :( 

Labels:



Old things | New things