Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Saturday, December 3, 2011 | 1:02 PM | 0 comments
Photobucket
Awak ingat lagi tak masa kita mula mula knal . Saya lyan awak dgan baik . Awak pun lyan saya dgan baik . Mesranya kita masa tuu kan . Saya dah buat awak jtuh hati dkat pada saya dan awak sayangkan saya , saya pun sayangkan awak . Tapi khilafnya saya . Saya abaikan awak . Saya ego . Saya buta untk lihat ketulusan awak . Saya lukai prasaan awak . Saya bnyak tipu awak . Saya sbuk lyan orng lain . Sehinggakan awak menangis kerana saya . Kejamnya saya , saya tak pedulikan awak . Saya slalu buat salah . Bila awak marah , salahkan awak balik . Saya buat atk endah jea dkat awak . Saya tahu awak terluka . Awak korbankan sgalanya untk saya . Buat mcam mcam untk saya . Awak rela sedih asalkan saya bhagia . Butanya hati saya sbab tak hrgai awak . Tapi pada satu hari tuu saya rasa sunyi jea . Mana awak pegi ? Saya cari awak tau . Call berkali kali awak tak angkat . Text saya awak tak reply . Ksong hdup saya tanpa awak . Slalunya stiap pagi stiap mlam awak mesti text saya . Saya rndu text awak goodmorning goodnight dear . Tapi skrg dah tdea text awak tuu . Tiba tiba awak call saya . Gembiranya saya bila tgok num awak . Saya angkat call awak dgan hati yng sangat bhagia . Dgan scara tiba tiba awak mnta maaf pada saya . Awak ckap awak dah tak dpat kembali bersama saya lagi . Awak dah ada orng lain . Awak ckap awak dag jmpa orng lain masa saya abaikan awak dulu . Betapa hncurnya hati saya dnga smua penjelasan awak . Sejak hari tuu saya tak dpat trima kenyataan yng awak dah jadi milik orng lain . Awak ! Kembali lah ! Saya nak ckap dkat awak yng saya cintakan awak sangat sangat ! Kehilangan awak buat saya sedar yng saya sbenarnya sayangkan awak . Saya menyesal sbab sia siakan awak dulu . Ni lah blasan untk saya sbab terlalu ego . 
Ingat lah jgan kita terlalu ego dan pentingkan diri sendiri sehingga mengabaikan orng yng paling berharga dlam hdup kita . Jgan smpai kita kehilangannya sehingga kita menyesal tak ada kesudahan .
HARGAI ORANG YANG MENYANGI KITE wee :)


Old things | New things