Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Saturday, December 10, 2011 | 2:33 PM | 0 comments
Photobucket
9/11/2011 mohamad fazrul thanks make me happy =)
 Sayang thanksyousomuch sebab spent masa dengan i , layan kerenah i semua , terime kasih tau , i hargai pergorbanan you , sumpah i akan ingat saat u buat i gembira ni sampai bila bila selagi kita masih bersama , hope kekal sampai bila bila jyeaahhh :) Okay makin lama i makin kenal siapa diri you , kalau boleh i nak kenal betul betul u ni jenis orangnya macam mane , tk perlu cover cover dngn i , open je i boleh terime u seadanya sayang sebab i cintakan you , I pun nak u kenal i , faham lah cara i tau sayang , Mengenal antara satu sama lain itu adalah penting :)


Old things | New things