Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Monday, January 16, 2012 | 5:19 PM | 0 comments


Cukup shasha jangan seksa diri awak fikirkan semua ni , Awak kuatkan?  tolong  shaaa , aku as kawan kau tak nak tngk kau sedih even kau tak cerita dkt aku , aku dtg tngk muka kau , aku tahu dah kau sembunyikan sesuatu dari kiteorang , Aku tahu kau rindukan fazrul and kau terlampau sayangkan dia , Aku dah kenal sangat siapa kau shasha , kongsilah dngn kiteorang jngn kau simpan pedam sorang sorang, kiteorang sanggup dengar semua isi hati kau shasha , kalau kau nak nanges depan aku nangislah puas puas sbb aku akan sentiasa ada untuk kau shasha  cerita apa yang jadi sebenarnya jngn mcm ni , Aku risaukau kau shaaa ! #Aku nk nanges bace text ni dari kau wahai kawan , terima kasih sebab kau kenal siapa aku and tahu isi hati aku :"(

My friends tell me : Benda dah nak jadi shaa , apa boleh kau buat , mugkin dia tak suka cara kau mcm tuh , dalah shasha jangan nangis lagi kau cubalah faham dia , kau ckp sayang dia kan , Kau kena cuba ! :"(((((((
Ya allah mungkin aku dah banyak kali sakit kan hati fazrul , i mintak maaf sayang , i mintak maaf sangat sangat , Ya allah jahatnya aku buat kau sakithati wahai insan yang aku sayangggg :(  

insan yang tak pernah henti bagi aku nasihat , buat aku tawa bila aku dalam gelisah , Aku nak korang tahu awak sayang korang selamanya sahabat :*
Nur Izyan Lyuee
Izyan  iloveyou my dear friend 
Nur Amira Raihana
Miera iloveyou my dear friend


Gina
Amalina
Eyka
Beby teha
Erryn
Azreen

Dear friend Thankyousomuch sebab korang selalu ada untuk aku , ramai lagi yang selalu ada untuk aku tapi korang yang setia sampai skrng menemani aku , Maaf jika ada gmbr yang aku shaa tk masok kan Iloveyou :*


Old things | New things