Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Sunday, June 5, 2011 | 3:44 PM | 1 comments
THE OLD STORY :)

THIS STORY ABOUT MY ALL GENG , BABE I MISSYOUSO DAM MUCH :*
-,-beby teha , ohh niena , eyka , scha mimie , nurul-,-

BABY TEHA : ceritenye since darjah empat shaa kenal dia , firstly kiteorang tak rapat , act dia budak baru tau time tuh , then dia boleh minat kast besties shaa punye bf , so dari situ shaa tak minat si baby teha nii , then start darjah lima kot , kiteorang jadi geng kan (?) sebab dia boleh layan kepale geng geng shaa dulu , hihi . okay dia nii kecik buat comel babe , and dulu time nk upsr kiteorang tusyen same same , if mama shaa amek , mama selalu bawak jalan jalan kan ? now kite dah besar kan , sekola menegah pon dah tak sama , sorry shaa terpakse tinggal kn baby , sebab papa suruh pindah , am sorry geng . dont worry awak tetap ade dalam hati saya yang selalu menyinari hidup saya :)
OHH NIENA : okay kenal dia ni since sekola tadika , time tuh lima tahun kot , hihi , dia ni pendiam siket , tapi kalau dah sampai kepoh dia , fuhh memang terbaik taw . dia rajin dengae cerite shasha , same susah same senang kan kawan  , babe sorry if i pernah hurt you :)
EYKA:  kenal dia ni time darjah satu , haha kiteorang satu kepale , kalau shaa sakit kat sekola mesti dia jage , biase laa kawan baik kan , shaa selalu tidur rumah dia , family dia dah macam family shaa , dyeorang baik sangat , sorry eyka kite terpakse tinggalkn awak , insyallah nanti dah besar hari hari kite boleh meet macam dulu kan .
SCHA MIMIE : kenal dia time darjah lima , dia nii suke buad shaa ketawe taw , if datang rumah dia mesty dapat aiskrim , hihi , then kiteorang ni selalu bersame , kalau i tak sekola u pon mesty tak skola kan :P
NURUL : okay dia ni kawan dunie akhirat laa , tak pernah bergaduh kan , dari sekola tadika , dia ni funnny gile , kalau kat sekola agame tuh dia laa paling banyak mulut  , dia kadang kadang ajar i hafazal , then berdekak, biaselaa orang power kn , hihi 
  
THE END :)
take note : saya tak kan lupekan kenangan bersame you all semase di sekola rendah , korang terhebad iloveyou GENG !



Old things | New things