Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Sunday, February 6, 2011 | 8:41 AM | 0 comments
Okay baru now sedar :') What the hell is goin on , bukan baru tapi maybe dah lama. Haha kelakar nya aku neh kan pergi percaya tegak tegak dengan dea :') 

Since you dah ajar i , tak jujur kan :] Alahay kalau nak curang pun , curangjea lhaa tapi tolong lhaa jujur , okay ? Youu bole buad thats meant i pun kan ? Hihi bahagianya hidup tak jujur neh kan :] Happy neh , nampak tak nampak tak ? Kalau tak confirm butaa :D Pergi check mata sana :'] Hihi terasa ? Sorry lhaa youuu , err -..- 

Kenapa yea if kita dah sayang orang tu tapi orang tu still nak saketkan kita? Tak faham lhaa ;'] Ajar kan saya sampai faham boleh ? Saya bayar :'D Hihi okay tak niat nak buad sape sape kecik hati kat sini , kalau ada yang terasaor tergigit lidah , pandai pandai lha kan :'] 
 
am so sorry , sumpah i betol-2 betol syng kan u . the end !
 


Old things | New things