Royal Black
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum and Hi :) Im Ezra Ariesha Binti Yusri . Im a JOHOREAN and 100 in relationship with Mohamad Fazrul bin Ismail ♥ Follow mine :)
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

Thursday, February 24, 2011 | 3:24 PM | 0 comments
*awak tingal kan saya kalau awak sayang dia lg,
   saya tak kesah even saya sayang awak
   saya just nak awak happy je and diaa pon happy
   saya tahu awak sayang dia  kan?
   tp awak ckap awak nak ngn saya.
   hem saya tak tahu laaa.
   saya just bole ckap tgal kan saya klau awak l syang dia
   saya tak akn bnci awak tau :)
   saya tak akn mara awak,
   saya cuma akan mnagis :')
   sbb saya sayang awak :(
   saya tak paksa awak and tak pnah paksa awak suka saya 
   and cinta saya, sayang saya and ngn saya :')
   awak tahu tu semua kan?
   saya just nak awak ngn dia happy :)
   prasaan saya tak apalaaa
  prasaan awak dgn dia lg pntg bagi saya :)

  tapelahh saya boleh mengalah , bahagianye tengok wall fb awak coment perempuan yng boleh buad awak bahagia , saya dah cakap kan (?) saya dah buad awak boring , then awak replay text saya , awak cakap awak tak pernah boring bile ade dengan saya :( awak bahagia bile dengan saya ? awk stop tipu saya lahh , saya tahu awak dah boring dengan saya , tak payahh nk jage hati saya lagi yea , saya redha , FULLSTOP (!


Old things | New things